Massatge meditatiu

EL MASSATGE MEDITATIU

Una experiència total, envolvent, inefable.

La meditació ens aporta centrament, consciència, presència i els seus beneficis ja són indubtables. És per això que la seva expansió a la nostra societat és tan important, perquè ens ajuda a contrarestar els efectes del ritme de vida actual, estressant i projectat al futur. Sense presència.

Per altra banda, aquest ritme de vida ens afecta també el cos. L’estrès i la manca de presència ens generen rigidesa al cos en els àmbits físic i energètic. És per això que agraïm tant el massatge, el contacte. Tanmateix, en ocasions, ens costa gaudir dels beneficis del massatge en tots els àmbits perquè no estem presents, la nostra ment salta de pensament en pensament tot representant un obstacle per als beneficis del contacte i per a gaudir del moment present.

Amb el massatge meditatiu potenciem els beneficis de la meditació i els beneficis del massatge, amplificats per la co-meditació. Assolim una experiència total ens els àmbits físic, energètic, mental, emocional i espiritual, amb absoluta presència i respecte.

En primer lloc, la meditació t’ajudarà a centrar-te, a focalitzar el teu pensament i observar la teva energia, amb obertura, amb presència.

El següent pas et permetrà ampliar la teva consciència a les energies que t’envolten, la terra, els altres, amb obertura, amb presència.

En tercer lloc, el massatge, el moment en què seràs subjecte i objecte de meditació, el moment en què seràs totalment present i et podràs beneficiar de l’alliberament físic, mental, emocional i energètic que t’aporta el contacte amb presència i en un espai de meditació conjunta. Presència i consciència que guien el moviment i el reequilibri energètic.

Al final, podràs gaudir de la sensació de calma, agraïment, benestar, relaxació, felicitat, record físic del contacte, lucidesa mental, connexió espiritual i pau que t’acompanyaran durant dies.

Beneficis que t’aporta el massatge meditatiu:

Ø  Relaxació profunda i des bloquejos en els àmbits físic, mental, emocional i espiritual.

Ø    Profunda sensació de calma mental i espiritual.

Ø    Augment de l’autoconfiança.

Ø    Millora de l’autoimatge i de la relació amb el teu cos.

Ø    Augment de la connexió amb tu mateix/a i amb allò que t’envolta.

Ø    Presència i benestar.

Ø   Obertura envers els altres i les teves dimensions (física, mental, emocional, espiritual, energètica).

Ø    Percepció de la teva pròpia energia i equilibri energètic.

El massatge meditatiu està especialment recomanat per a tu si vols:

Ø    Meditar i co-meditar, alhora que et reequilibres energèticament.

Ø    Connectar amb tu.

Ø    Reduir l’estrès.

Ø    Augmentar la teva autoconfiança.

Ø    Augmentar la teva autoimatge.

Ø    Gaudir de la relaxació profunda.

Ø    Descobrir un nivell elevat de la percepció del massatge.

Ø    Augmentar la teva energia i la teva capacitat de percebre l’energia que t’envolta.

Ø    Experimentar el moment present.

Ø    Ser, alhora, objecte i subjecte de meditació.

Ø    Viure una experiència envolvent, inefable.

Experiències:

Lídia: “Us el recomano! És súper xulo! Un espai on pots notar la individualitat i la dualitat dins d’una unicitat. La primera part peditada potencia l’efecte del massatge des del minut 1, fent-lo molt més efectiu. Després de 2 dies puc dir que els efectes encara duren. Moltes gràcies!”

Cristina: “Avui he pogut gaudir lo complet aque és l’experiència del massatge meditatiu amb el Ramon d’Espai Hipnòtic i ho vull recomanar molt sincerament! Presència, consciència i contacte, amb un mateix i amb l’altre. En l’ésser humà, tot és relacional (els conflictes i desequilibris es sanen en el camp relacional) i l’enfoc terapèutic que acull l’acompanyament com quelcom relacional en l’aquí i en l’ara, genera major autoconeixement i creixement dins un espai de confiança i relaxació. Moltes gràcies i us animo a provar-ho! Salut i bona energia!”

En resum, una experiència inefable, les paraules es queden curtes a l’hora de descriure una experiència que has de viure, d’experimentar. Repetiràs!

Reserva: info@espaihipnotic.cat / 657323650 (també whatsapp)

ESPAI HIPNÒTIC

Hipnosi – Flors de Bach – Reiki – Quiromassatge – Regressions

Col·laborem amb el Centro Lesam, València