Massatge relaxant

Massatge

Massatge relaxant

 

Avui dia, vivim de pressa, sota molta pressió i anem acumulant distrés. És a dir, l’estrés que ens afecta negativament i que es pot fer palès amb l’aparició de cefalees, contractures, mal humor, quadres depressius, etc.

Des de temps immemorials, l’ésser humà ha tingut una manera de combatre aquests cúmuls de tensió que l’afecten negativament: el massatge.

De massatges n’hi ha de molts tipus i amb moltes indicacions, ens centrarem en el que  treballo a Espai Hipnòtic: el massatge relaxant.

Els massatges relaxants tenen un gran nombre de beneficis sobre el nostre organisme, que podríem classificar en 3 grups:

Sistema nerviós: El massatge té un efecte calmant sobre el nostre cos, afavoreix la relaxació física i psíquica, millora l’estat d’estrés, nerviosisme i insomni.
Orgànics: El massatge ajuda a eliminar toxines i millorar el nostre trànsit intestinal.
Nivell subcutani: Facilita l’absorció de líquids a través del sistema limfàtic, afavoreix la circulació sanguínia i aporta un millor aspecte a la nostra pell. A més a més, el massatge provoca un efecte sedant a les terminacions nervioses que arriben a la nostra pell.

Un massatge relaxant és molt recomanable per a qualsevol persona i a qualsevol edat, sempre que no hi hagi alguna infecció o patologia contraindicativa.

El massatge relaxant et permet una millora física i psíquica, una desconnexió del ritme frenètic en què vivim, un homenatge més que merescut o fer un gran regal a algú important per a tu. Un cop al mes, té molts beneficis per a la nostra salut i per al nostre benestar.

Algunes recomanacions per a qui rep un massatge relaxant:

– Recorda que és el teu moment, la teva desconnexió, el teu homenatge, juga amb els pensaments que vinguin al teu cap i deixa que marxin.
– La protagonista és la teva pell, la vista no importa. Tanca els ulls i deixa el protagonisme al sentit del tacte.
– A l’inici, centra’t en la teva respiració, respira lentament.
– En resum, senzillament, gaudeix del moment.

Tot allò que envolta el massatge, a Espai Hipnòtic, també és de cabdal importància:

– Llum tènue i espelmes.
– Música ambiental relaxant.
– Temperatura adient.
– Aromateràpia amb oli essencial de lavanda, de reconeguts beneficis terapèutics i relaxants.
– Tracte cordial i personalitzat.

Només resta dir: FINS AVIAT!

Reserva: 657323650 (trucades, whatsapp i telegram) o bé, info@espaihipnotic.cat

Bloc: www.hipnosisantcugat.blogspot.com

Facebook: www.facebook.com/RamonGuardiaHipnosi

Instagram: https://instagram.com/ramon_espaihipnotic.cat

Google+: https://plus.google.com/+RamonGuardiaHipnosiBCN