A la societat actual, la societat del soroll, el silenci és un luxe per a tothom. Un luxe profundament necessari.

Notificacions de whatsapp, de correu electrònic, de les xarxes socials, de les aplicacions de l’escola dels fills, de tantes aplicacions com puguis imaginar només al telèfon intel·ligent. A més a més, l’enrenou del trànsit i el tràfec de les ciutats , l’exigència de la feina, l’exigència de ser la millor mare o el millor pare del món, planificar i fer la compra, endreçar la casa i fer dissabre, les notícies de la televisió i la manera de comunicar-les, els pensaments que no et deixen centrar-te, obsessions, dubtes… SOROLL!

Et sona?

Aquest llibre, et permetrà aturar-te uns instants per a deixar-te guiar a un espai de silenci mental i de connexió amb el teu espai interior, allà on només hi ha calma i silenci. Tan sols permet que les imatges i els textos que les acompanyen et vagin aportant aquesta calma i relaxació d’una manera amena, senzilla i eficaç. Gràcies a aquestes propostes enfocades a silenciar el teu cos i la teva ment, viatja a través de les sensacions, observa que la teva ment només pot ser a un lloc i el lloc generat és de calma. Finalment, adona´t de què succeeix després de cada pràctica i després dels 21 dies de pràctica.

Fins i tot, és un llibre útil si no tens temps per a res o si no t’agrada llegir, però, un cop més: no creguis allò que et diuen, comprova-ho.

Amb la pràctica, t’adonaràs que descandes millor, que el teu estrès es redueix, que disminueix la rumiació, que augmenta la relaxació, que milloren les teves respostes i que millora el teu benestar subjectiu. Però no ho creguis, com deia Buda, comprova-ho.

On el pots trobar?

L’edició en català la pots rebre per correu contactant amb l’adreça: info@espaihipnotic.cat

La edición en castellano te puede llegar a cualquier lugar del mundo con Amazon: https://www.amazon.es/21-d%C3%ADas-silencio-Sencillas-pr%C3%A1cticas/dp/B0BJ4YWXTK

També el pots trobar a Sant Cugat del Vallès:

Manantial de Salud

C/ Plana de l’hospital, 10

Supernatural

C/ Sant Ramon, 4

A Sabadell, el pots trobar a: Terapias y Bienestar al c/ de Sant Joan, 4, 1r 1a

Si t’interessa distribuir-lo a la teva lliberaria, herbolari o espai, contacta amb l’autor a info@espaihipnotic.cat

Acomoda’t i gaudeix-ne