Espai Hipnòtic

LES NOSTRES REGRESSIONS

“I això que ja vas viure, que ja ha passat, 

com es relaciona amb el teu moment present?”

QUÈ SÓN?

Les regressions són, segurament, un dels temes més apassionants i, alhora, controvertits de l’univers hipnòtic. És una tècnica ancestral popularitzada els últims anys pel psiquiatra Brian Weiss.

Breument, podem dir que una regressió és un retorn a una etapa anterior del nostre creixement.

A través de la regressió accedeixes a la part més profunda de la teva ment, a vivències, emocions i experiències que perduren encara al teu interior. La saviesa de la teva ment et duu al moment en què es va originar el conflicte que vols resoldre.

A grans trets, podem trobar dos tipus de regressions. 

La primera, dins la teva vida actual, ja sigui a una època recent o a la teva infància. És allò que anomenem hipnoanàlisi, descobrir l’origen dels problemes al teu inconscient, al teu passat, a fi de poder ajudar-te a reconduir les conseqüències conductuals, emocionals, cognitives i somàtiques de tot plegat. Així, pots canviar de perspectiva o deslliurar-te de la càrrega emocional.

La segona, la regressió a vides passades, et permet il·luminar conflictes actuals que no saps comprendre, et permet un perquè de la problemàtica actual, desbloquejar emocions i tornar a fluir. Paral·lelament, t’ofereix un coneixement més ampli de qui ets, d’on véns, ja sigui per curiositat o perquè sents que algú o algun indret et desperten unes emociones que no saps explicar-te.

Beneficis

  • Autoconeixement.
  • Desbloqueig d’emocions passades que afecten el present.
  • Resolució de conflictes.
  • Relaxació profunda.
  • Sanació mental, emocional i espiritual.
  • Desaparició dels símptomes.

“La regressió et permet il·luminar la resposta que hi ha al teu interior.”

VISITA’NS

Sant Cugat del Vallès – Sabadell – Rubí – Barcelona.

ENS ENCANTARÀ parlar
AMB tu
Telf: 657323650
info@espaihipnotic.cat
SEGUEIX-NOS
Espai Hipnotic © 23 de novembre de 2021