Espai Hipnòtic

SOBRE
MI

“Apareciste en mis sueños y me aconsejaste”

( Ania)

El meu nom és Ramon Guàrdia i vaig endinsar-me al fascinant món de la naturopatia de la mà de la hipnosi.

Anys enrere, unes sessions terapèutiques amb hipnosi de la mà de Leopoldo Sáez, del Centro Lesam, em van anar de meravella per a deixar anar hàbits del passat i valorar què era realment important per a mi. Alhora, em van fer replantejar el futur i em van guiar a dedicar-me a aprendre i compartir per a poder ajudar-te. Agraeixo profundament el coneixement que m’han traspassat, la confiança dipositada i l’amistad sincera.

Per a acompanyar-te, per a alliberar-te del teu dolor físic, mental, emocional o espiritual, m’he format en hipnosi, en flors de Bach, en reiki i en quiromassatge perquè sempre he sentit que el contacte és d’allò més necessari i terapèutic. Amb el temps, he anat aprofundint amb més formacions com auriculopuntura, pnl, diversos tipus de massatge, gestió emocional i tantra, que han ampliat el meu bagatge, la meva visió del món i tot allò que puc compartir amb tu per a poder ajudar-te en tots els àmbits del teu ésser.

Sortosament, es va creuar al meu camí el Màster en relaxació, meditació i mindfulness de la Universitat de Barcelona, on vaig crear el programa de mindfulness per a mares i pares “Tu momento silencio”, del que vaig publicar-ne un article d’investigació a l’obra actualitzable “Manual de Orientación y Tutoría” coordinada per Rafael Bisquerra i Manuel Álvarez González

Cada acompanyament en forma de massatge, de relaxació, d’hipnosi, de reiki, de meditació, de regressió, de mindfulness o de fórmula floral, m’ha ajudat a adonar-me de la importància del silenci. El món que ens envolta genera un soroll interior i exterior constants que t’emmalalteixen i et desconnecten de tu mateix/a. És per això que, cada acompanyament et genera un espai de silenci, un espai real per a tu.

“Els llocs en què ens veuen i ens escolten, són llocs sagrats. Ens recorden el nostre valor com a éssers humans.”

(Remen)